وصول ۱۰۶ درصدی درآمدهای مالیاتی استان اصفهان در سال ۱۴۰۳

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان اصفهان گفت: در سال ۱۴۰۳ بیش از ۱۰۶ درصد از درآمدهای مالیاتی استان وصول شده است.

به گزارش شادا، ناصر یارمحمدیان گفت: یکی از ویژگی های ادارات کل امور مالیاتی که باعث رضایت ارباب رجوع می شود پاسخگویی صریح و شفاف است و خوشبختانه این خصیصه هم در مدیرکل جدید و اسبق اداره کل امور مالیاتی استان وجود دارد.  

یارمحمدیان گفت: ساختار درآمد مالیاتی در استان اصفهان به گونه ای است که چند شرکت بالای ۵۰ درصد درآمد مالیاتی استان را تامین می کنند لذا ضرورت دارد اداره کل امور مالیاتی چرخش به سمت سایر پایه های مالیاتی جدید از جمله مالیات بر خانه های خالی، مالیات بر املاک گران قیمت، مالیات بر عایدی سرمایه که اخیرا ابلاغ شده و ... را دنبال کند.

وی گفت: پیشنهاد می شود علیرغم مهلت ۲۰ ماهه ای که در قانون تعیین شده، استان اصفهان زودتر از سایر استان‌های کشور بر پایه مالیات بر عایدی سرمایه ورود کند.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان اصفهان گفت: پایه های جدید مالیاتی علاوه بر درآمدزایی کارکرد تنظیمی هم دارند و علاوه بر تنظیم رفتار عوامل اقتصادی به عدالت هم نزدیک کنند.

کد خبر 615462

برچسب‌ها