به گزارش شادا، جعفر پورمختار مدیرکل امور مالیاتی آذربایجانغربی، در خصوص تامین مالی کامل ۳۳ پروژه استانی در راستای طرح نشاندار کردن برای دومین سال متوالی اظهار داشت: ۲۸ طرح نیمهتمام مدرسهسازی در سطح استان، در قالب اجرای این طرح و با مشارکت ۱۳۷ میلیارد تومانی مودیان، روند تکمیل سریعتری به خود گرفته است.
وی در ادامه ضمن اشاره به اینکه اعتبار موردنیاز برای تکمیل، تجهیز و بازسازی سه مدرسه در این استان، به میزان ۱۲۴ میلیارد ریال و از محل مشارکت مودیان در سال جاری تامین شده است، بیان کرد: اعتبار موردنیاز برای احداث مدرسه ۱۲ کلاسه ابتدایی خدیجه کبری در سردشت به میزان ۴۵ میلیارد ریال و مدرسه ۳ کلاسه مشارکتی در روستای ساوان جدید سردشت با رقم ۲۷ میلیارد ریال بهطور کامل تامین شده است.
مدیرکل امور مالیاتی آذربایجانغربی در پایان خاطرنشان کرد: همچنین از مجموع ۷۷ میلیارد ریال اعتبار پیشبینیشده برای بازسازی هنرستان ۱۲ کلاسه مهندس علاقمندان شهرستان سردشت، تاکنون ۵۲ میلیارد ریال تخصیص یافته است.