شناسایی بیست هزار میلیارد ریالی اموال مازاد دارایی های دولت در استان سمنان

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان سمنان از شناسایی ۱۳۳ مورد اراضی و املاک به ارزش ۱۹۹۰۰ میلیارد ریال جهت مولدسازی دارایی های دولت خبر داد.

به گزارش شادا، محمدرضا کاظمی، گفت: با توجه به دستور هیئت دولت و پیگیری‌های استاندار در جهت تکمیل پروژه‌های نیمه تمام از طریق اموال مازاد دستگاه های اجرایی، شناسایی اراضی و املاک دولت جهت مولدسازی در دستور کار قرار گرفته و تاکنون ۱۵ جلسه تخصصی در این زمینه برگزار شده است.

وی افزود: در سال گذشته حدود ۷۴۰ میلیارد ریال از این اموال به فروش رسید و امسال نیز تاکنون حدود ۱۴۵۰ میلیارد ریال به فروش رسیده است.

کاظمی با اشاره به ادامه پیگیری ها در خصوص مولدسازی در استان، افزود: اموال فروخته شده در قالب طرح مولدسازی در همان دستگاه هزینه می‌گردد و با توجه به اولویت بندی، در اختیار پروژه‌های نیمه تمام قرار می‌گیرد.

وی تصریح کرد: تکمیل جاده سمنان_فیروزکوه و نمایشگاه صنایع دستی استان سمنان از مهمترین پروژه‌هایی است که از طریقه مولدسازی قرار است، تکمیل گردند.

کاظمی در پایان اظهار داشت: مابقی دارایی های مازاد دولت نیز در مرحله تکمیل پرونده، مزایده و فروش می‌باشد و طی ماه‌های آینده، بودجه خوبی را به پروژه‌های نیمه تمام استان تزریق خواهد کرد.

کد مطلب 745002

برچسب‌ها