فروش ۱۴ ملک مازاد دولتی در چهارمحال وبختیاری

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی چهارمحال و بختیاری از فروش ۱۴ ملک مازاد دولتی در سال جاری به ارزش سه هزار و ۵۰۷میلیارد ریال خبر داد.

به گزارش شادا، در یازدهمین جلسه کارگروه استانی مولد سازی دارایی های دولت که با حضور استاندار چهارمحال و بختیاری برگزار شد،جعفر مردانی استاندار خواستار همکاری نزدیک دستگاه‌های اجرایی با اداره‌کل امور اقتصادی و دارایی برای شناسایی، مستندسازی و تعیین تکلیف املاک مازاد شد.

وی افزود: املاک مازاد دستگاه‌ها نباید در چرخه بروکراسی اداری متوقف بماند؛ منابع مولدسازی باید به پروژه‌های عمرانی بازگردد.

تهمتن عبداللهی مدیر کل استفاده از ظرفیت های قانونی را جهت پیشبرد پروژه‌های عمرانی مورد تاکید قرار داد و یکی از این ظرفیت ها را مولد سازی دارایی های دولت دانست.

عبداللهی با اشاره به اهمیت اجرای طرح مولد سازی دارایی های دولت در پیشبرد توسعه اقتصادی استان از فروش ۱۴ ملک مازاد دولتی در سال جاری خبر داد.

عبداللهی افزود: مبلغ سه هزار و ۵۰۷ میلیارد ریال منابع حاصل از فروش املاک مازاد دستگاه های اجرایی استان است که برای تکمیل پروژه‌های عمرانی تخصیص داده خواهد شد.

کد مطلب 747903

برچسب‌ها